Novinky

Acura RDX 2019: nový designérský styl je tady

Luxusní značka Hondy oznámila, že na detroitském autosalonu NAIAS představí novou generaci kompaktního SUV RDX a vypustila do světa teaserové video, víceméně odhalující jeho tvary. Jedná se o velmi důležitý model a to hned ze dvou důvodů. Zaprvé je Acura RDX druhé nejprodávanější auto značky a co je možná v tuto chvíli ještě důležitější, ukáže se, jakým směrem se bude ubírat design značky v dalších letech. RDX 2019 totiž bude první auto, inspirované studií Acura Precision Concept. Všechny dosavadní facelifty v tomto stylu pouze přizpůsobily nové filozofii Precision Crafted Performance příď s maskou chladiče ve tvaru vybroušeného diamantu. Už z potemnělých záběrů je každopádně poznat, že o ostré hrany a výrazné linie nebude nouze a také interiér prošel radikální proměnou.

 

4 komentáře: „Acura RDX 2019: nový designérský styl je tady

  • Jsem zvedav hlavne na interier – jestli se nepletu, Precision Cockpit jeste v zadnem modelu nebyl ani jako koncept.

    Soucasne bude zajimave, jak moc to bude jine nez Mazda, kterou docela pripomina i nove Infiniti (tusim QX50 ci jak se jmenuje to male SUV co predstavili nedavno).

    • Já jsem zvědavý na celek, bude to veliká změna. Podle teaseru to vypadá na hodně ostrý design, Mazda je spíš „dokulata“. V obou případech je to sázka na „zadokolkové“ proporce s delší kapotou a kabinou posazenou dozadu, ale zatím mám pocit, že to bude spíš do Lexusu, než do Mazdy. Acura musí designem zaujmout, Lexus vedle ní musí vypadat obyčejně, aby to celé zafungovalo. RDX vedle NX zatím působí drsněji, tak uvidíme, snad to klapne.

  • Tajomné fotky poodkrývajú dobrý dizajn, verme, že predkrm predurčuje skvelé žrádlo! Počkáme na oficiálne predstavenie…

Komentáře nejsou povoleny.