Novinky

Toyota Land Cruiser: bulharský tuning od Vilneru

Bulharská firma Vilner, specializující se zejména na individuální autočalounictví, k němuž občas přidá i něco navíc, představila těsně před Vánoci svou nejnovější kreaci. Cílem customizace se stala Toyota Land Cruiser, jenž je zvenku docela obyčejný – černé auto s notoricky známými tvary a černými koly. Ale interiér se proměnil poměrně výrazně. Sedadla, středový tunel, výplně dveří a části palubní desky byly potaženy červenou kůží, opatřenou bohatým prošíváním. Palubka dostala navíc potah z alcantary, proto trochu překvapí, že sloupky a strop zůstaly v původním stavu, což působí trošku nedodělaně.

Přečalouněn a opatřen „bicepsy“ byl také volant, ten je ale černý, což také trošku kazí dojem, trochu té červené ze sedadel by mu asi pomohlo. K autu patří také kožená taška, vyrobená ze stejného materiálu jako sedadla a opatřená černými popruhy v karbonovém designu a popruhy z bezpečnostních pásů.

 

Jeden myslel na “Toyota Land Cruiser: bulharský tuning od Vilneru

  • Bulharskej Vilner je fakt dobrej, ale tady mi něco nehraje. Barevná kombinace burgundy kůže a Alcantary s černou je hezká, prošívání sedaček, dveří a palubky taky profi… ale ty vrásky na vnitřních i vnějších bočnicích předních sedaček jsou úplně mimo mísu Vilnerových kvalit. Volbu stříbrného odstínu Alcantary na sloupky a stropnici taky nechápu. Sice světlý odstín dodá na vzdušnosti, ale že by si Cruiser nemohl dovolit alespoň středně šedou, nebo ještě lépe antracitovou, to rozhodně ne. Škoda, mohlo to dopadnout lépe…

Komentáře nejsou povoleny.