Novinky

Toyota Supra: unikly oficiální fotografie?!?!

Předevčírem Toyota ukázala první teaser supry s tím, že premiéra proběhne v březnu v Ženevě. Ale co se nestalo: japonský Best Car Magazine přišel s článkem, v němž se to jen hemží obrázky, ukazujícími zřejmě její finální podobu! Není sice jisté, že jde o  oficiální snímky, může jít klidně o počítačové rendery, ale množství různých úhlů záběrů, jejich vzájemná podobnost a věrnost naznačuje, že pokud to náhodou reálné snímky nejsou, ten, kdo je vytvořil, auto určitě viděl.

Podle BCM bude v Ženevě ukázána studie, pojmenovaná Toyota Supra GRMN Racing Concept, vyvedená v klasické bílo-červeno-černé barevné kombinaci a mimo křídla opatřená též agresivnějším bodykitem a slicky, červené obrázky však už ukazují patrně sériovou verzi. Každopádně je sympatické, že se toho oproti původní studii FT-1 se toho v průběhu času nezměnilo tolik, co naznačovaly různým způsobem kamuflované prototypy.

Japonský časopis též potvrzuje řadový šestiválec s výkonem 340 koní a točivým momentem 450 Nm, zkombinovaný s osmistupňovou automatickou převodovkou. Zdá se tedy, že do sebe začíná všechno pomalu zapadat. 😉