Novinky

Toyota Auris 2019: pluje s proudem

Toyota konečně odhalila vzhled karoserie nové generace kompaktu Auris. Nemůže být pochyb o tom, že je to pěkné, elegantní auto, ale nějak se vytratila originalita předešlých generací, auto je mixem různých designérských řešení, použitých u konkurence, lze najít rysy astry, Mazdy 3, ale i dalších modelů. Škoda…

Interiér zatím ukázán nebyl a i ostatní informace už tu zazněly – není jich zatím mnoho. Parametry základního turbobenzinu 1,2 l zatím nejsou známy a u obou hybridů (1.8 a 2.0) se potvrdil výkon 122 a 180 koní. Auto na délku povyrostlo o 40 a na šířku o 30 mm, výška se snížila o 25 mm.

3 komentáře: „Toyota Auris 2019: pluje s proudem

  • Designově to je za mě určitě lepší než současné provedení, ale mohli se možná pokusit o něco osobitějšího. Takhle to vypadá, že se snažili naroubovat a smíchat to, co se aktuálně líbí u jiných…
    Ale pozitivní jsou základní rozměry, delší, širší a nižší (y)

    Už i Toyota zrušila klasické atmosféry, z toho budou mít někteří asi vředy.
    1,2 bude asi nuda, jsem zvědavý na ten silnější hybrid a celkové parametry vs. ukrojení z praktičnosti v interieru.

    • Mně se dosavadní Auris líbil. Byl designově osobitý a poface i s docela ostrou přídí. Tohle je určitě líbivější, ale jak říkáš, takové nějaké poslepované ze všech možných aut. Nejsou tam žádné markanty, které by to na první pohled odlišily.

  • Mě se to na rozdíl od aktuální generace líbí, ale nějak v tom nevidím Toyotu. Jak už psali jiní i pod minulým článkem, vypadá to jak kompilace všeho možného, jako kdyby zadání bylo „pánové, omrkněte konkurenci co dělá dobře a všechno to pak použijem“.

    Co zní ale fakt dobře je ten dvoulitrový hybrid. Je až divné, že tam budou hybridy dva a jsem zvědav jak na ceny, tak hlavně parametry.

Komentáře nejsou povoleny.