Novinky

Toyota GR Supra Racing Concept: supra je konečně tady!

Tak jsme se dočkali – Toyota do Ženevy přivezla novou generaci sportovního kupé Supra! Nejde však ještě o produkční verzi, auto se začne prodávat až příští rok, automobilka však přivezla studii jeho závodní verze opatřenou agresivním bodykitem, difuzorem, křídlem a tradičními Gazoo polepy.

Design auta jsme asi všichni tušili i díky dříve zveřejněným obrázkům, nemá cenu jej tedy moc komentovat – je prostě PARÁDNÍ! Tak se dosytosti pokochejte. Sériovka samozřejmě nebude tak brutální, ale i tak je víceméně jasné, co můžeme očekávat.

K pohonu konceptu GR Supra Racing (natož pak sériové verze) Toyota zatím mlčí, ale už dříve se objevily zřejmě velmi reálné zvěsti o čtyř- a šestiválcích BMW, zkombinovaných s automatickou převodovkou.

2 komentáře: „Toyota GR Supra Racing Concept: supra je konečně tady!

  • velice povedeny, tesim se na civilni verzi.

  • Tak tohle je velká paráda. Zdá se, že FT1 bude jezdit prakticky beze změny – když si člověk odmyslí vytažené blatníky a křídlo, zbyde právě eftéčko. I tak jsem zvědav na finální tvary sériové verze, interiér a motory. Škoda, že se to zase odkládá, čekal jsem prototyp sériovky.

Komentáře nejsou povoleny.