Novinky

Honda začala prodávat faceliftovaný Legend

Značka Acura omladila a uvedla do prodeje svůj top model RLX (MY2018) už koncem loňského roku, nyní přišla řada i na Honda. Ta nabízí model Legend snad jen v Japonsku, možná ještě na některém z asijských trhů.

Od Acury RLX se Honda Legend liší pouze logy automobilky, podstatným rysem faceliftu u obou aut je samozřejmě pozměněný design přídě a zádě v novém designérském stylu konceptu Acura Precision, zahrnující novou příď s diamantovou maskou chladiče a navazujícími světlomety Jewel Eyes, přepracované zadní svítilny, nárazníky, ale i kapotu, kola, difuzor a prahy.

Interiér i technika zůstaly téměř beze změn, největší novinkou je špičkový audiosystém Krell coby základ nabídky, použití některých hodnotnějších materiálů a kontrastního šití. V Japonsku s Legend nabízí výhradně jako hybrid SH-AWD s elektrickým torque-vectoringem na kolech zadní nápravy.

2 komentáře: „Honda začala prodávat faceliftovaný Legend

  • …škoda, že nie v Európe…

    • Tady by se toho moc neprodalo. On se snad neprodává nikde kromě Japonska. Kdyby si Honda myslela, že by měl někde šanci, určitě by ho nabídla. Tahle generace už je ztracená. Tak snad příští dopadne lépe.

Komentáře nejsou povoleny.