Novinky

Suzuki Jimny: konečně oficiální fotografie!

Hummer a Mercedes G mají miminko! 😉 Suzuki po sérii úniků konečně ukázalo oficiální fotografie nové generace malého off-roadu Jimny. Žádné překvapení, vypadá úplně stejně retro jako na špionážních snímcích a videích, což je samozřejmě super. jako by se vrátil kultovní hummer, jen o pár velikostí menší. 😀

Příjemné je, že za hranatým exteriérem vůbec nezaostává interiér, přitom se ale samozřejmě počítalo se všemi vymoženostmi současného světa. Tipuji, že tohle auto bude obrovský prodejní hit – kdo by si malou krabičku nezamiloval?

V Japonsku se bude prodávat jako kei miniauto s motorem 0,7 l, ale i s atmosférickou patnáctistovkou zatím nespecifikovaného výkonu, stejná motorizace zřejmě bude určena i pro exportní trhy. V nabídce bude s pohonem předních nebo všech čtyř kol, standardně se bude dodávat s pětistupňovým manuálem, alternativě se čtyřstupňovým automatem. Zachována byla samozřejmě rámová konstrukce, v terénu si tedy nechá líbit opravdu hodně. Podrobnější informace budu k dispozici později.

4 komentáře: „Suzuki Jimny: konečně oficiální fotografie!

  • Mne to strašne pripomína samuraja??

    • Jasně, něco z něj tam určitě je 😉

  • pre mňa je dizajn nového Jimny je krokom späť, pre mňa príliš krabicoidné…

  • tak ta prvni veta je fakt vystizna 😀
    Ale jinak nevim nevim, 4stupnovy automat? se posrali ne? A s pohonem prednich kol bych to snad ani nedelal. Dyt je tohle offroad legenda!

    Kazdopadne krasny auticko, bral bych ho 🙂

Komentáře nejsou povoleny.