Novinky

Honda oznámila ceny nového CR-V MY2019

Honda začne co nevidět prodávat v Evropě novou generaci modelu CR-V, která už rok a půl jezdí v USA a uživatelům internetu je tedy (minimálně ta americká verze) důvěrně známa. I českým zákazníkům automobilka v předešlých týdnech novinku postupně představovala, takže už zbývalo rozseknout to nejpodstatnější – cenu. Teď už víme, že CR-V 2019 s motorem 1.5 VTEC Turbo startuje na částce 669.900 korun za předokolku s manuálem, čtyřkolka s manuálem začíná na 799.900 Kč a čtyřkolka s CVT půjde koupit od 854.900 korun.

S dosavadní verzí se ceny porovnávají poněkud komplikovaně, startovací Comfort je o 40 tisíc dražší, Elegance o necelých 50 tisíc, další verze výbav a kombinace s motory a převodovkami se pohybují kolem +60 tisíc. Takže tu máme opět zdražení, nicméně zákazník dostává prostornější auto s výrazně silnějším motorem, navíc lze očekávat i nějaké ty akční ceny, takže celkově snad nakonec nevyjde nový model o moc dráž. Zhroší se však dostupnost pohonu všech kol a verzí s automatickou převodovkou.

 

6 komentářů: „Honda oznámila ceny nového CR-V MY2019

  • Po třech letech (s hybridním Aurisem) se vracím k Hondě. Na CR-V s hybridním pohonem si ale asi ještě rok (plus minus) budu muset počkat. Zatim si to ani jen nemohu objednat 🙁 a ani netuším, kolik mě to bude stát. Některé věci se u Hondy nemění…

    • Jak ses propracoval z CTR k hybridnímu Aurisu? 😉

      • Prodal jsem ho italům z JAS Motorsport, protože rodina se začala rozrůstat 😉 a Civic Tourer mi nebyli schopni dodat v tak krátkém termínu 🙁

        • Takže ten teď někde jezdí závody… 🙂
          Koukám, že život není peříčko… 😀

          • JJ jezdí skupinu R3.
            Život je fajn, hybrid je fajn (Auris kombík ale malý pro 2+3), čekáme na tu CR-V.

            Jen tedy manželka na mě divně koukala, když jsem v Bolce zavedl řeč na téma Rebel 500 😉

  • Prvni dostupna verze s automatem s priplatkem za metalizu skoro za 900 000kc. To se moc nepovedlo. Kdo chce automat, tak musi jinam.

Komentáře nejsou povoleny.