Novinky

Liberty Walk G-mini: Suzuki Jimny ve stylu géčka

Japonská tuningová firma Liberty Walk neustále rozšiřuje nabídku bodykitů pro všemožná auta. Nejnověji se nepodívala na zoubek žádnému supersportu nebo luxusní limuzíně, ale nové generaci mini SUV Suzuki Jimny. V jeho případě využili vizuální podobnosti autíčka s kultovním Mercedesem-Benz třídy G a připravují bodykit G-mini, jenž je inspirovaný jejich vlastní úpravou minulé generace géčka 63 AMG, jejíž fotka následuje:

Vzájemná podobnost kitů je značná, pokud obě auta jen zběžně přelétnete pohledem, možná si ani neuvědomíte, že se jedná o různá auta. Jimny dostalo černou karbonovou kapotu s obřím nádechem, přední nárazník s bočními kapsami, černé nástavce blatníků, střešní zahrádku s LED rampou, černá kola podobného designu a dokonce i výfuk, vyvedený před zadním kolem. K dispozici je zatím pouze jediný obrázek. Evidentně jde v tuto chvíli pouze o počítačovou úpravu a vizi budoucí úpravy, rozhodně se však nejdná o nějaký fejk, protože pochází přímo z facebookového profilu Liberty Walk.

Jak je u LBW tradicí, tuning se omezuje na vzhled, v lepším případě ještě vzduchový podvozek, úpravám motorů se firma nevěnuje ani u nejrychlejších superaut, natož pak u terénního prcka, ale pokud chcete být (za těžké peníze) silně originální a nového jimny jste si zamilovali, můžete začít G-Mini vyhlížet v nabídce evropského zastoupení firmy pana Kata.