Novinky

Fiat Fullback: luxusní L200 od Garage Italia Customs

Mitsubishi má už dva roky docela zajímavou bokovku – vyrábí pick-up pro Fiat. Respektive vyrábí v Thajsku svůj lehce modifikovaný L200 pro potřeby italské automobilky (všímáte si, že je to už druhý japonský vůz v nabídce Fiatu? 😉 Konečně prodává i nějaká dobrá auta 🙂 ). A Fiat Fullback teď nakukuje dokonce do kategorie luxusních pick-upů. Na výstavě užitkových aut v Hannoveru představil koncept Fullback Cross Concept.

Nejedná se o práci designérů Fiatu, ale projekt tuningové firmy Garage Italia Customs s cílem přidat fullbacku na exkluzivitě. Začíná to hnědozlatou a zelenou barevnou kombinací karoserie, matně černými 17″ koly s off-roadovým obutím, chromovými klikami dveří a černým rámem nad ložnou plochou. Interiér je čalouněn hnědou kůží Elmo Vintage v kombinaci s Alcantarou, na hlavových opěrkách je vyšité logo Garage Italia.

Po technické stránce je Fullback Cross Concept identický s běžnými verzemi, což znamená mimo jiné i naftový čtyřválec 2,4 l s výkonem 180 koní a točivým momentem 430 Nm, zkombinovaný s pětistupňovým automatem a volitelným pohonem všech kol.