Novinky

Honda S2000 s designem Civicu X. Byla by to bomba

Hondu S2000 už oplakáváme roky, ale poté, co se ukázalo, že slibný tajný projekt malého MR sporťáku je jen virtuální hračka pro simulátor Gran Turismo Sport, už asi většina z nás upadla spíše do apatie. Možná to většina příznivců Hondy vidí jinak, ale já osobně považuji za nešťastné, že jediný roadster v současné nabídce značky je kei pro Japonsko, alespoň jedno otevřené auto by v nabídce být mohlo …a mělo.

To si zjevně myslí i jeden z těch známějších VT umělců Rain Prisk, který vytvořil render otevřeného sporťáku s designem aktuální, desáté generace Hondy Civic. A je v zásadě jedno, jestli mu budete říkat S2000 nebo třeba jen Civic Roadster, v každém případě vypadá působivě. Určitě by víc než dobře zvládl konkurovat Nissanu 370Z, jako soupeře pro Golf Cabriolet by ho byla skoro škoda. Na druhou stranu – nové esko s designem toho původního by také nebylo úplně marné. 😉

Honda bohužel návrat S2K prozatím vyloučila, minimálně pro nejbližších pár let, momentálně se musí koncentrovat na nastupující éru elekrifikace, autonomních systémů …a bohužel i zcela zbytečnou formuli 1.

3 komentáře: „Honda S2000 s designem Civicu X. Byla by to bomba

  • Tak toto je pekná dizajnérska mňamka. Pekné, veľmi vydarené!

    • Ano, je to velice povedené 🙂

  • Tak to by byl kabrio jako „prase“ !!! Pozdě…tohle mělo přijít jako imagemaker Civicu a Acordu pro US trh. Každopádně dobrá práce týpek. Palec hore!

Komentáře nejsou povoleny.