Novinky

Lucky: vymazlené Mitsubishi L200

Já vím, že už netrpělivě vyhlížíte modernizované L200, ale ještě to bude chvíli trvat, než vám zaparkuje v garáži. Ovšem jsou i jiné možnosti, jak omladit stávající model. Polský úpravce Carlex Design, specializující se primárně na zakázkové interiéry, které příležitostně doplní i nějakou lehkou modifikací zevnějšku, právě představuje individualizační program Lucky.

Mitsubishi L200 Lucky spadá v rámci Carlex Design do před nedávnem založené divize Pickup Design, specializující se právě na pracovní modely různých značek. L200 Lucky se pyšní kompletním přečalouněním kabiny do kůže Nappa s atraktivním vzorem na sedadlech, přepracovaným volantem a plaketou s pořadovým číslem v rámci pětisetkusové série.

Zvenčí limitku poznáte podle přepracovaných nárazníků, masky, lipu kapoty, vytažených blatníků a křídla(!), přecházejícího do rámečků zadních svítilen. Nelze si nevšimnout ani zvýšené světlosti auta, 18″ kol s terénními pneumatikami BFGoodrich o rozměru 265/60 a speciálních dekorů karoserie. Co už vidět není, je sportovní výfuk, jenž má umocnit „opravdový rallye charakter“ vozu.

Vzhled pick-upu lze v případě zájmu umocnit též světelnou LED rampou na střeše. V tuto chvíli není zcela zřejmé, zda půjde Mitsubishi L200 Lucky koupit výhradně jako nový vůz nebo bude možná i přestavba, ani kolik to bude stát, ale v případě zájmu se vás určitě lidé od Carlex ochotně ujmou. 😉