Novinky

Nissan GT-R: povedený tuning v JDM stylu

Nissan GT-R je poměrně častým cílem úprav, nedávno jsme tu měli supersport s bodykitem Rocket Bunny (a nebylo to auto německé pornohvězdy Mareike Fox 😉 ) a nyní se objevila povedená úprava s využitím widebody kitu Liberty Walk.

Ten zahrnuje nástavce blatníků, stavitelný přední splitter a zadní difuzor, v tomto případě však chybí dvojice bočních spoilerů předního nárazníku, místo toho je na každé straně jen jeden. Tento kit nechala dovézt do Jihoafrické republiky tamní tuningová firma Race!, která je tvůrcem celé úpravy.

Na bočních dveřích se dobře vyjímá stylizovaná vlajka japonského válečného námořnictva a zadní blatník zdobí loga výrobců použitých tuningových dílů. Zadní křídlo je překvapivě decentní, stejně tak jako kola Forgiato Maglia-ECL v klasickém racingovém stylu, která se k již poměrně letitému supersportu docela hodí. 😉

Sportovní podvozek pochází od německé firmy KW a je doplněn hydraulickým zvedacím mechanizmem pro obě nápravy, brzdová soustava pochází od Bremba. V kabině se kromě karbonových dekorů a skořeponových sedadel Recaro nachází ještě rozpěra karoserie, umístěná za předními sedadly, která z GT-R dělá auto pro dva.