Novinky

Honda Civic Type R (už zase) trápí konkurenci ve sprintech

Už jsme tu dlouho neměli nic na téma aktuální Hondy Civic Type R FK8. A přitom se furt něco děje. 😉 Máme tu dvě videa, jedno od carwow a druhé z Top Gearu, v nichž si to CTR, které má podle tvrzení Hondy docela blízko ke skutečnému závodnímu speciálu, rozdává se svojí předokolkovou konkurencí. V prvním videu měří své síly s Cuprou R, Peugeotem 308 GTi, Méganem RS Cup a novým nejlepšejším hot-hatchem na světě Hjondé i30 N Performance. Došlo i na sprint s letmým startem a (trošku pochybné) měření brzdné dráhy.

Ve druhém v režii Top Gearu je to už jenom mezi CTR, i30 N Performance a MRS Cup. Už jsem četl spoustu zasvěcených komentů, jak je možné, že CTR drží traťové rekordy na řadě slavných evropských závodních okruhů, když vlastně ani moc nejede. Holt jak člověka nekopne do zad turbo, stojí to za houby. 😀 Ovšem jaká je realita a jak moc civic klame projevem motoru, ukazují tahle videa. Mimochodem po jejich shlédnutí už rozumím tomu, že Hyundai N i RS Cup veřejně prohlašují, že jim vlastně o rychlost ani moc nejde. 😀 Jo – nepřijde vám, že ten korejský launch control moc nefunguje? 😉

 

8 komentářů: „Honda Civic Type R (už zase) trápí konkurenci ve sprintech

  • hele ta diskuze tady… je to tu pekne mrtvy. Nechces sem nainstalovat nejakej disqus modul? treba by to pomohlo.

    • súhlasím, mŕtve od samého vzniku…

    • Možná by pomohlo začít diskutovat 😀

  • sry ale je to tu dost neprehledny, ovladani nesikovny atd. To proste cloveka odradi a to se docela snazim 🙂 Mrkne na ten disqus, to je peckova vec. Staci ti jeden ucet a muzes tim diskutovat na mraky webech. A funkcnost je naprosto skvela, umi to spoustu veci.

    • Lidé od doby přesunu ze stránek Hondaclubu zlenivěli, myslím, že se to časem zase rozjede, novinek je na to dost a témat také. 🙂

  • Proč nepřehledné? Diskuze je pod každým článkem stále na stejném místě. 😉

  • ty jsi zatvrzely, ja se snazim pomoct… porovnej kolik prispevku byvalo na hondaclubu a kolik tady. Cim to je? Clanku je tu dost, kvalita stejna, autor stejne kvalitni, temat vic, sirsi zaber. Ale diskutuje se o dost min. Tehle system diskuze (technicky vzato) stoji za prd. Neni moc user friendly. Muj nazor. Bud si z neho neco vem nebo ne. Jeslti s tim chces pomoct, mail na me mas. Muzu zkusit se tim zabyvat a nahodit sem jinou diskuzi. Doporucuju ten Disqus. Je to tu postaveny na wordpressu, v tom mam i nejaky zkusenosti.

  • Je to tim, ze lidi (jeste) nemaji takovy vztah k tomuhle webu jako k tomu staremu. Co se tyce disqusu, tak do nej bych nejen nepsal, ale ani bych komentare nevidel.

Komentáře nejsou povoleny.