Novinky

Toyota 4Runner TRD Pro (2019): ještě drsnější

Vůz Toyota 4Runner je jedním z mála zbývajících aut s klasickou off-roadovou rámovou konstrukcí, což z něj sice nedělá zrovna ideálního společníka pro zájemce o SUV, o to schopnější je však v terénu, kam primárně patří, speciálně pak ve verzi TRD Pro, která jeho schopnosti mimo zpevněné cesty ještě umocňuje.

A 4Runner TRD Pro prošel pro modelový rok 2019 modernizací, která k tradičnímu (naštěstí volitelnému 😀 ) laku Woodoo Blue přidává 2,5″ tlumiče Fox, disponující externími rezervoáry vzadu a přidávající vpředu zdvih 25 mm. To má autu zajistit nejen komfortnější jízdu na silnici, ale také zlepšení terénních schopností.

Ostatní zůstává při starém, tedy zjeména elektronicky ovládaná závěrka zadního diferenciálu a systémy Multi-Terrain Select pro volbu jízdního módu a Toyota Crawl pro vyproštění při zapadnutí. K pohonu stále slouží benzinový motor V6 4.0 VVT-i o výkonu 274 koní a točivém momentu 377 Nm, zkombinovaný s pětistupňovým automatem.

3 komentáře: „Toyota 4Runner TRD Pro (2019): ještě drsnější

  • ta barva je na terenaku priserna

    • bitkar: tahle by byla hrozna na cemkoliv. Amici to maji radi – mrkni na Krypton Green co ma Camaro ZL1. Priserna barva, stylem identicka tehle modre, klidne by to mohl priste hodit Chevrolet zrovna na to Camaro a naopak by uplne stejne desne vypadala na 4Runneru.

Komentáře nejsou povoleny.