Novinky

Honda na TAS 2019: kompletní přehled novinek

Honda bude mít na tuningovém Tokyo Auto Salon poměrně početné zastoupení. Na oficiálním stánku se objeví exponáty firmy Mugen, které už jste viděli, těm budou dělat společnost kreace tovární aftermarketové divize Modulo, kterým se budeme věnovat nyní a kromě toho přijde s vlastním stánkem také divize Honda Access, z jejího portfolia už jsem extra psal také o studii Neo Classic Racer.

Z evropského pohledu je nejzajímavější Vezel Modulo X, což je vylepšená verze Hondy HR-V. Crossover dostal výraznější masku chladiče, nový lip předního nárazníku a speciální design kol. Více toho z fotografie poznat není. 😉

Dalším autem z kolekce Modulo X je minivan STEP WGN. I ten má oproti dosavadní verzi od Modula modifikovanou masku chladiče, pozměněné boční kapsy v předním nárazníku s jinými LED a nový design kol. O třetím exempláři S660 Modulo X už jsem psal před časem.

Honda dále vystaví modernizované NSX, speciální edici Insight EX Black Style s tmavými chromovými prvky, kei minidodávku N-VAN ve verzi pro společnost Fukuda a stylový kei minivůz N-One individualizovaný redakcí časopisu Honda Magazine. Společnost jim bude dělat také expozice závodních aut pro různé domácí soutěže a mini kolekce nejnovějších motocyklů.