Novinky

Honda slaví jubileum zlatým NSX a CTR

Honda má letos docela dost důvodů slavit. Jednak rok 2019 připadá na rovných 70 let od založení, což se rozhodla nijak neřešit (natož pak novým sportovním modelem), ale připomíná si také 50 let od vstupu na australský trh. A tamní zastoupení se rozhodlo půlstoletí oslavit zlatou edicí.

Do zlaté fólie (s černým logem 50 Years in Australia) od tamní firmy Vinyl Wraps and Graphics zabalilo sportovní modely civic Type R a NSX – a nejen ty. Zlatou dostala také sekačka :-D, generátor a trojice motocyklů. Krásně ladí s vyprahlou australskou krajinou. Pěkný pohled, co říkáte?

Ale bohužel jde v případě každého exempláře o jediný zhotovený kus, vzniklý výhradně za účelem propagace padesátin Hondy Australia, žádná limitovaná edice z toho nekouká. I když – vypadá to sice pěkně, ale moc lidí by si to nejspíš nekoupilo. 😉

2 komentáře: „Honda slaví jubileum zlatým NSX a CTR

  • Úchvatná barva 🙂 Proč si myslíš, že by si to nikdo nekoupil? Stejně je to folie řekněme za 30-40 tis. To je celé a jakou by to udělalo parádu. Ale Honda to né 🙂 Ta má tvrdou hlavu. Mě se to líbí.

    • Zákazníci Hondy jsou dost konzervativní. 😉

Komentáře nejsou povoleny.