Novinky

Liberty Walk: hardcore tuning pro Subaru BRZ a Toyotu 86

Japonský úpravce Liberty Walk možná ví o datu ukončení výroby současné generace ToyoBaru víc, než my, protože teprve nyní, po sedmi letech jejich výroby, přináší tuningový kit pro obě sportovní zadokolky. A jak je jeho dobrým zvykem, rozhodně se nedrží zpátky.

Liberty Walk se netají tím, že se při úpravách svých aut inspiruje u japonské automobilové subkultury Bosozoku a je to poznat i v tomto případě. Naprostou samozřejmostí jsou mohutně vyklenuté nástavce blatníků, na nový přední nárazník je připevněn výrazný lip, jenž se objevuje i pod prahy. Kapota je osazena výdechy, přičemž ty u subaru jsou výrazně decentnější, dokonce byl použitý i původní nárazník.

Záď je vybavena novým nárazníkem s difuzorem a ducktail křidélkem na víku kufru, další spoiler je umístěn nad zadním oknem. Dvě koncovky patří custom nerezovému výfuku a nelze si nevšimnout ani sportovního vzduchového podvozku (neznámého původu) a pochopitelně též límcových kol v retro designu. Samotný bodykit začíná na 103 tisících korunách, ostatní komponenty se platí zvlášť.

3 komentáře: „Liberty Walk: hardcore tuning pro Subaru BRZ a Toyotu 86

    • jc: ještě jezdíš brzem? Jestli jo, tak mi neříkej, že to na něm nebude, ten předek je do letošní zimy jak dělanej a část tuningu by mohla zaplatit obec v rámci sousedské výpomoci. Jestli jezdíš ráno brzo do práce, určitě by starosta ocenil, že má v rajónu extra rolbu navíc 😀

      • Občas dělám rolbu i tak… Jak nasněží, vybírám si ty nejhůře udržované silnice 😉

Komentáře nejsou povoleny.