Novinky

Acura: nový sportovní sedan už v létě

Acura představila svůj nový styl designu (a techniky) Precision Crafted Performance už před třemi roky a přestože dnes už má jeho charakteristickou příď s diamantovým grilem celá modelová řada, zcela nový vůz je zatím jen jeden – SUV Acura RDX. A k mému velkému překvapení bude další na řadě …sedan!

Acura slíbila, že v létě na výstavě automobilové krásy v Pebble Beach představí „production-ready“ koncept sportovního sedanu, jenž by měl nahradit dosavadní model RLX (dříve Legend), jenž půjde do prodeje někdy v průběhu roku 2020.

Detaily zatím nejsou známy, ale auto by mělo být „výrazně inspirováno“ původním konceptem. Je otázkou, jestli bude zachována i zadokolková koncepce auta, to je samozřejmě dáno tím, zda takovou konfiguraci umožňuje nová platforma Acury.

5 komentářů: „Acura: nový sportovní sedan už v létě

  • Tak jako takhle to vypadat určitě v sérii nebude, to je jasné. U těch zadních dveří je ten práh tak široký, že by dovnitř nikdo nevlezl. Tak uvidíme počkám si na předvedení na autosalonu ? Každopádně by si acura zasloužila super sedan postavený proti MB a spol. už jenom kvůli image a o tom to je. Když můžou vyhazovat za F1 tak co by nemohli mít hyper luxusní sedan, který bude ztrátový a okrajový.

    • Bud rád že to v sérii nebude, je to škaredé jak sviňa.

  • Acura ma ztratove a okrajove vsechny sedany krome TLX, takze by nevadilo, kdyby u toho nektery byl i luxusni 😀

  • Když vidím tu fotku na trávě (či zeleném koberci), tak si říkám, že by to byl pěkný elektromobil. 😛

Komentáře nejsou povoleny.