Novinky

Nissan Juke 2020: špionážní fotky už odhalují vše podstatné

Vývoj druhé generace Nissanu Juke finišuje, představen bude téměř jistě v září na frankfurtském autosalonu (ale možná dokonce už v dubnu v New Yorku 😉 ) a po silnicích jezdí stále méně kamuflované vývojové prototypy. Nejnověji se promenáduje juke s tak minimálním maskováním, že je víceméně jasné, jak bude vypadat.

A co nás tedy čeká? Juke sice dostane sjednocující designérský prvek přídě v podobě masky V-Motion, ale současně mu zůstanou kulaté světlomety i charakteristické tvary karoserie včetně vyboulených blatníků a kliky zadních dveří v rámu. Méně podobnosti už bude vzadu, kde auto připomíná tvarem světlometů spíše qashqai. Špionážní fotky si můžete prohlédnout na webu carscoops. Stejný web už také sestavil možnou podobu Juku II, která se zdá být velmi věrohodná.

Pokud jde o technickou stránku věci, juke dostane samozřejmě novou koncernovou platformu CMF-B, což mu přinese díky delšímu rozvoru i větší šířce prostornější interiér. Platforma podporuje elektrifikaci, ale o žádné konkrétní motorizaci se nemluví, i když se o jejím příchodu ví. Jistotou by však měl být základní přeplňovaný litrový benzínový tříválec, turbobenzin 1.6 a také nafťák 1.5 dCi.

8 komentářů: „Nissan Juke 2020: špionážní fotky už odhalují vše podstatné

  • to je jakoby ten design meli natazenej na nejaky sablone jako latku a nekdo prisel a vytahl jim to nahoru 🙂

    • Spíš do délky, ne? 😉

      • ? líbí se to snad někomu? Tedy krom žen?

        • Jen ženám, ale té mojí to nekoupím, a ne a ne a ne.

        • Legend: u nás se to nelíbí ani ženám, teda ženě 🙂 Ale mě se líbila ta verze s motorem a pohonem z GT-R, tam ten design vynikl docela dobře (vypadalo to dost podobně jako to R 2.0 z perexu).

  • Jdu na nedělní procházku, ikdyž ona dnes neděle není 🙂 Accord, CR-V a Legend jedou na vabku…

Komentáře nejsou povoleny.