Novinky

Lexus RC F Track Edition je dražší než LC!

Lexus si u petrolheadů zase šplhnul, když zkraje letošního roku představil odlehčený, na okruhy zaměřený model RC F Track Edition. Nyní automobilka auto v rámci modelového roku 2019 uvádí auto do prodeje na americkém trhu a cena vám asi vyrazí dech.

Zatímco klasický RC F startuje na částce 64.750 dolarů, Lexus RC F Track Edition začíná na 96.650 dolarech, je tedy o plnou třetinu dražší! Díky tomu se mu povedlo přeskočit i základní verzi luxusně-sportovního gétéčka LC, které lze koupit od částky $92.300.

V nás je rozložení ceny RC F a LC trochu jiné, zaplatíte za ně nejméně 2,15 milionu, respektive 2,8 milionu, pokud byl zachován rozdíl mezi LC a Track Edition, stála by něco přes 2,9 milionu korun, ale mohla by být klidně i za 3,2 mega. Každopádně je to ranec, asi bych dal přednost LC. 😉

2 komentáře: „Lexus RC F Track Edition je dražší než LC!

  • Někde jsem dokonce četl, že to u nás bude stát skoro 3.5M. Tomu se mi ani nechce věřit, i když Japonci tohle umí. 10 kilo dolů a 100k cena nahoru, no problem.

    Každopádně ačkoliv to na okruhu určitě bude lepší než LC, za tyhle ceny není co řešit, stejně bych to na okruhu nehuntoval a eLCéčko je prostě nádherné 🙂

  • Na stránkách mají základni RCF za 2599000 a track edition za 3499000. Celkem podrazil.

Komentáře nejsou povoleny.