Novinky

Mitsubishi Shogun Sport SVP Concept: připraven do terénu

Mitsubishi představilo na britském autosalonu Commercial Vehicle Show studii Mitsubishi Shogun Sport SVP, která má ještě vylepšit terénní schopnosti tohoto na bázi pick-upu L200 (Triton) postaveného SUV.

Shogun Sport navržený divizí SVP má o 40 mm větší rozchod kol, doplněných o nástavce blatníků, terénní pérování navrhly společně firmy Walkinshaw Performance Limited a Koni, 18″ off-roadové pneumatiky BFGoodrich Predator jsou navlečeny na kolech s červeným límcem, nechybí prahové nášlapy, světelná LED rampa na střeše a přídavné světlomety na masce.

Vzhled ještě vylepšuje červená lišta na přídi, křídlo na odtrhové hraně střechy a plastové lemování zadních svítilen. sedadla dostala výraznější profilování bočnic, nové čalounění, LED ambientní podsvícení a speciální dekory. K pohonu slouží známý naftový čtyřválec 2,4 l o výkonu 184 koní. Mám takový pocit, že Mitsubishi tuhle verzi nemá v plánu vyrábět, ale mohla by minimálně naznačovat, že by se mohla chystat další produkční verze od divize SVP.