Novinky

Toyota Hilux 2019 Special Edition: novinka pro Evropu

Toyota na výstavě Commercial Vehicle Show v Birminghamu představila pick-up Hilux ve verzi 2019 Special Edition, která půjde v Evropě do prodeje v srpnu. tato verze má být odměnou zdejším zákazníkům za rostoucí prodeje kultovního pick-upu a edice přináší řadu exteriérových i interiérových doplňků.

Toyota Hilux 2019 Special Edition bude k dispozici ve verzích
Double Cab i Extra Cab a zevnějšek budou zdobit doplňky v barevném provedení Black Gray a Dark Grey. Výsledkem je specifický vzhled masky, domečky mlhovek, spodních ochran nárazníků, klik dveří a zadního čela, krytů vnějších zpětných zrcátek a bočních nástavců zadního nárazníku. Na západoevropských trzích dostane edice 18″ dvoubarevná kola, na východoevropských černá o stejné velikosti. To jsem zvědavý, kam že to podle Toyoty vlastně patříme. 😀

Interiér je celý tónován do černa, dekory piano black doplňují černé sloupky karoserie a antracitově laděná stropnice. Z kompletně tmavé kabiny vystupují jen chromové rámečky přístrojů. Na displeji v kapičce se také při aktivaci objeví logo edice. Cena auta bude teprve upřesněna.