Novinky

Honda e: předprodej zahájen, vyberte si barvu

Jak Honda slíbila, rozjíždí se rezervační systém pro první evropský elektromobil značky, malý hatchback Honda e. Tedy minimálně se měl spustit na britském webu Hondy, ale nepovedlo se mi konkrétní stránku najít, tak kdoví, třeba šlo jen o chybu, nicméně rezervace by se měly tak jako tak rozjet v nejbližších týdnech, nejpozději měsících. Záloha na auto má činit 800 liber, tedy 24 tisíc korun.

Každopádně jsou ale k dispozici fotografie barevných provedení (stále se jedná o předprodukční Honda e Prototype, nikoli sériovou verzi), takže už můžete přemýšlet, která se vám bude líbit nejvíc. Osobně mě kromě bílé na konceptu bere ještě modrá, žlutá (tu bude chtít vidět na živo) a něco do sebe má i ta šedá gunmetal. No, takže se mi líbí skoro všechny. 😀 Až na černou, v níž se ztrácí markanty auta v podobě přední a zadní masky, ale to zase může vyhovovat úplně jiné sortě zákazníků, kteří nechtějí být na silnici moc vidět.

5 komentářů: „Honda e: předprodej zahájen, vyberte si barvu

  • Kolik jako bude prodejní cena? Zase z toho určitě udělají kusovku za milion.

    • To se zatím neví. Vzhledem k oznámené ceně elektrického VW by to nemělo být víc, než 750. Spíš by bylo lepší, kdyby 700, ale nevím nevím. 😀

      • i tak 700 za pidi mestsky vozitko… jako vyhrat to v nejaky soutezi, tak si to i necham, ale za 700 to bude pro hipstery, co si to vemou na dluh.

  • S cenovkou 500tis. by z toho ale mohla být fakt milionová produkce, ale nevěřím tomu. Za 700 si to nekoupím…500 max. Zase tak zelenej nejsem a nejsem ochoten jenom kvůli tomu, že ušetřím za benzín to přeplatit na kupní ceně. Jezdím z domu do práce 5km takže asi tak.

Komentáře nejsou povoleny.