Novinky

Mitsubishi L200 eSports Concept: pro virtuální závodníky

Závodní simulátory mohou mít řadu různých podob – od prostého volantu, připevněného na desce pracovního stolu, až po skutečné kokpity závodních aut, připevněné na konstrukci, schopné simulovat pohyby toho, co se děje na obrazovce.

Mitsubishi L200 eSports Concept je někde uprostřed. Tato kreace firmy
Ralph Hosier Engineering vznikla ze soutěže zaměstnanců britských dealerství Mitsubishi a je to vlastně mobilní herní simulátor. Hráčské doupě bylo vytvořeno v nákladovém prostoru auta, které bylo za tím účelem protaženo vzad o 80 mm.

Sestává z páru závodních sedadel, volantů Logitech G920 Driving Force Racing, Xbox konzolí, 24palcových obrazovek a simulátoru Forza Horizon 4. …a také minibaru s kávovarem a ledničkou. Na střeše je umístěn 150W solární panel, jenž průběžně dobíjí 105Ah akumulátory, které vydrží až osm hodin hraní videoher. Jak si hráči uvnitř vedou, lze sledovat na dvou 22″ obrazovkách, umístěných pod výklopnými dveřmi nástavby.

Auto se speciální nástavbou a o 40 mm vytaženými blatníky je postaveno na kolech Speedline Mamba s off-roadovým obutím v měděném odstínu laku, s nímž ladí i další ozdoby karoserie. Bude se vyskytovat na různých propagačních akcích prodejců Mitsubishi, popřípadě samotného britského importéra. Sériová výroba se neplánuje. 😀 😀