Novinky

Nissan GT-R od Carlex Design: Poláci bodují!

Jestli se v posledních letech něco často vyčítalo sportovním vozům Nissan 370Z a GT-R, byl to v první řadě lacině působící interiér. Na to, v jaké cenové kategorii se obě auta nachází, působí jejich kabiny dost lowendově, což platí zejména o posledně jmenovaném. V roce 2017 se s faceliftem sice situace výrazně zlepšila, ale na konkurenty stále ještě trochu ztrácí.

A to vytváří prostor pro aftermarket. Polský Carlex Design se teď pochlubil skutečně působivou individualizací jednoho zákaznického GT-R a před vzhledem kokpitu i jeho provedením nelze, než smeknout. Najdete tady všechno – černou hladkou kůži, červenou hladkou kůži, černou perforovanou kůži, alcantaru, bohaté kontrastní šití, karbon a plaketa s pořadovým číslem.

To sice zní jako hrozná splácanina, ale není. Červená je použita střízlivě a když vezmeme v úvahu, že supersport má právo být vizuálně na hraně, popřípadě lehce přes čáru, těžko tomu něco vytýkat, zvlášť když si to takhle jeho majitel přál. 😉 Víc k tomu netřeba dodávat (snad jen to, že k autu patří i kabela, která se ke kokpitu vůbec nehodí a že to celé muselo být nepředstavitelně drahé), pojďte se pokochat.