Novinky

Toyota Corolla Trek představena. Je vyšší o 20 mm.

Automobilky (a nejen ty japonské) dnes spoléhají především na SUV modely a crossovery, ale opravdu ne každý chce vysoké, bachraté auto, spousta zákazníků bude spokojena s klasickým kombi s mírně zvýšenou světlostí – jako je Toyota Corolla Trek.

Corolla Trek není úplně novinka, Toyota auto ukázala už v únoru, ale nyní trošku podrobněji upřesňuje jeho přednosti, i když cena ani finální specifikace zatím k dispozici není.

Jak už víme z dřívějška, kombi nesoucí jméno známého výrobce jízdních kol má se zvýšenou světlou výškou (+20 mm), designové „off-roadové“ prvky na přídi a zádi, plastové lemy blatníků, 17″ kola, mlhovky a zatmavená zadní okna. V interiéru najdeme dvoubarevná látková sedadla, dekory ve stylu dřeva, 7″ displej infotainmentu, chromové prahové lišty a samozřejmě spousta bezpečnostních asistentů.

Oproti původním informacím, že bude Corolla Trek dostupná pouze s hybridním pohonem, se ukazuje, že bude v prodeji kromě obou benzino-elektrických systémů i s benzinovým motorem 1.2 Turbo.