Novinky

Honda Jazz: nová generace na první fotce

Honda příští týden na tokijském autosalonu představí čtvrtou generaci subkompaktního modelu Jazz a nyní poskytla první teaserovou fotografii, odhalující siluetu profilu. Ta potvrzuje to, co naznačovaly četné špionážní snímky – design auta bude poměrně konzervativní (na rozdíl od nové Toyoty Yaris), k čemuž se automobilka ostatně přiznala již dříve s tím, že nyní bude vyznávat spíše minimalistický styling.

Honda k fotce přidala pouze pár vět, ty pro tuto chvíli doplním snad pouze informací, že nový Jazz bude vyráběn pouze s hybridním systémem pohonu i-MMD a nabídku verzí doplní varianta ve stylu crossoverů.

TISKOVÁ ZPRÁVA:

Společnost Honda právě zveřejnila svůj první vizuál nové Hondy Jazz, která se chystá na svou premiéru na autosaloně v Tokiu 23.10.2019.

Zcela nový Jazz zvyšuje laťku z hlediska pohodlí a radosti z jízdy. Po prvé v Evropě bude Jazz k dispozici pouze s pokročilou dvoumotorovou hybridní pohonnou jednotkou, která poskytuje impozantní kombinaci silného výkonu, snadné ovladatelnosti a ekonomické spotřeby paliva.

V ten samý den, kdy bude na autosalóně v Tokiu představena nová Honda Jazz, uspořádá společnost Honda mediální přestavení v Amsterdamu, kde budou představeny další podrobnosti o plánech ohledně elektrifikace „Electric Vison“ pro Evropu.

7 komentářů: „Honda Jazz: nová generace na první fotce

  • Docela hrůza designově tak 10-15 let zpět :-/
    ale tak na co dynamickej design když nebude Jazz Dynamic, že? :-/

    • Sice z téhle fotky na mě kouká Kia vepředu a C7G zezadu, ale dokud neuvidíme víc, tak bych hever do šrotu neházel.

      Akční design je fajn, ale když ho dělají všichni, není na škodu mít trochu usedlejší pro lidi, kteří výstřelky neocení. Spíš mě zajímá pohon a cena.

      • Pohon bude z Insightu a cena strašidelná. 😉

    • To jsou fóry… 😀

  • Zatím to vypadá jak nějaká Korea. Smutný je to hlavně při pohledu o článek níž.

  • Design je podle mě OK. Konečně jeden Honda model co si od 1G drží základní tvary.

Komentáře nejsou povoleny.