Novinky

Daihatsu Copen GR Sport: koncept Gazoo jde do prodeje

Gazoo Racing v lednu na TAS překvapilo studií Daihatsu Copen GR Sport a to samozřejmě tím, že se zaměřilo na auto, které nenese loga Toyota, byť Daihatsu samozřejmě Toyotě patří. Ba co víc – nezůstane jen u konceptu – v listopadu se začne Copen GR Sport v Japonsku prodávat za (v přepočtu) zhruba 510 tisíc korun.

Třiašedesátikoňový tříválec 0,66 l, kombinovaný s pětistupňovým manuálem nebo CVT zůstává beze změn, ale roadster dostal nové tlumiče a pružiny, rozpěry karoserie, vylepšený posilovač řízení, kola BBS, tmavou optiku světlometů a zadních svítilen a změnil se i design mlhovek a jejich domečků. Seznam modifikací doplňují sedadla Recaro a volant Momo, společně s přístroji v kapličce v červeném provedení.

Daihatsu Copen GR Sport lze dále vybavit za příplatek i dalšími doplňky od Toyota Racing Development (TRD), v nabídce je spoiler zadního nárazníku, nástavce prahů nebo křidélko na víko kufru.

4 komentáře: „Daihatsu Copen GR Sport: koncept Gazoo jde do prodeje

    • To bych řek. 😉 Fakt bych se s tím rád svezl. A s S660. 🙂

      • A myslíš, že bys to oblík? 😀

  • Vypadá to pěkně, frajeřina je ta pevná skládačka. Akorát si myslím, že větší zábava bude s S660, protože tohle je přecejen „jenom“ FWD. O to zajímavější by bylo obě auta porovnat.

Komentáře nejsou povoleny.