Novinky

Subaru Levorg V-Sport: 300 koní a tmavý look

Subaru sice už v Tokiu představilo druhou generaci kombi Levorg, ta se však bude prodávat až ve druhé polovině příštího roku, pro osvěžení nabídky té stávající však přichází edice Levorg V-Sport. A protože to stejně tušíte, řeknu to rovnou – samozřejmě pouze pro japonský trh.

Plným jménem Subaru Levorg 2.0GT Eyesight V-Sport Plejády prozrazují, že výchozí verzí edice je 2.0GT, což znamená, že dvoulitrový přeplňovaný benzinový boxer disponuje výkonem 300 koní při 5600 otáčkách a točivým momentem 400 Nm v rozmezí 2000-4800/min, jenž se od ostatních exemplářů odlišuje tmavými 18″ koly se speciálním designem a pneumatikami o rozměru 225/45, černými kryty zpětných zrcátek a tmavým chromem a nápisy.

Auto dostává také standardně tlumiče Bilstein, ty jsou však součástí výchozí verze GT. Kožené čalounění V-Sport má navíc ještě kontrastní stříbrné švy, stejně jako sportovní látková sedadla, tmavý motiv zvenku se přenáší do dekorů v provedení piano black. Základní cena začíná na 3,15 milionu jenů, což je v přepočtu zhruba 675 tisíc korun.

3 komentáře: „Subaru Levorg V-Sport: 300 koní a tmavý look

  • velice pekne rodinne auto 🙂

    • Pro rodinu tak s jedním špuntem naprosto optimální záležitost. 🙂

      • S jedním špuntem? Důvod proč by to nezvládlo v pohodě 2 děcka?

Komentáře nejsou povoleny.