Novinky

Zedro Notorious: custom Infiniti G37 má výkon 1265 koní

Seznamte se s automobilkou Zedro Motors. Jedná se o libanonskou firmu, která však nesídlí v Libanonu, ale v Emirátech. A není to ani úplně automobilka, spíše coauchbuilder – tuningová firma a karosárna. Jejím prvním produktem, jenž se představil na právě probíhajícím autosalonu v Dubaji, je supersportovní kupé Notorious, technicky vycházející z modelu Infiniti G37.

Co se interiéru týče, jeho fotografie nejsou k dispozici, nicméně by měl být identický s G37, zvenku však vůbec nic japonský vůz nepřipomíná. Panely karoserie ze sklolaminátu nebo karbonu (podle velikosti konta zájemce) mají specifický design, jenž je sice trošku syrový a neotesaný, ale vyloženě ošklivým bych ho nenazval.

Karoserie však není jediným specifikem této přestavby. Motor V6 3.7 byl důkladně přepracován a osazen dvěma turbodmychadly a výsledkem má být výkon až 1250 koní, díky čemuž zvládne zrychlení z nuly na stovku za 3,4 s. zvládnout za 3, němuž existovat ale bude i méně ostrá verze. Ta nejvýkonnější by měla zrychlení z nuly na stovku zvládnout za 3,4 s. Civilizovanější varianta by totéž měla umět za 5,2 s, což naznačuje, že by mohlo jít o 3,7litrový motor bez úprav.

Vzhledem k tomu, že Infiniti G37 se už nějakou dobu nevyrábí, lze předpokládat, že Zedro Motors kupuje ojetá auta a staví notorious z nich. Celkem by mělo vniknout 100 kusů auta, přičemž na pět z nich už by měly existovat závazné objednávky.

Jeden myslel na “Zedro Notorious: custom Infiniti G37 má výkon 1265 koní

  • kingu prepis ty zrychleni, je v tom nejaky bordel…

    no kazdopadne na 1250 koni nic moc zrychleni… tusim, ze tak 2s bude trvat nez se roztocej ty turba 😀

Komentáře nejsou povoleny.