Novinky

Honda Super Cub bude mít vlastní animák

Motocykl Honda Super Cub je nejprodávanější motorka na planetě a je to vlastně i dopravní prostředek, který pomohl dostat značku Honda tam, kde je nyní – na post světové jedničky v motocyklech a šestce v produkci automobilů. Prostě zcela poprávu kultovní záležitost.

A jako takový má Super Cub v Japonsku dokonce svůj vlastní manga komiks. Jmenuje se prostě Super Cub a je o dívce jménem Koguma, která nezažívá úplně dobré období života, když tu se jí naskytne příležitost koupit fakt levně Hondu Super Cub. Je to její první motorka a Koguma se postupem času proniká do motorkářského světa, o svou mašinu pečuje, učí se jí ovládat, řeší správné outfity a potkává další kamarádky na supercubech.

A teď se na motivy tohoto komiksu v Japonsku kreslí dokonce animák. Režíruje ho Toshiro Fujii (Boruto: Naruto Next GenerationsPokemon the Movie: Hoopa and the Clash of Ages) a scénář bude z pera Toshiza Nemota (Macross DeltaSD Gundam Force). Rozhodně to bude vodvaz. 😀 Ale něco mi říká, že to asi v českých multiplexech nebude. 😉