Novinky

Daihatsu Rocky: tovární styling pro dvojče Toyoty Raize

Toyota a Daihatsu představily přednedávnem dvojici malých crossoverů Raize a Rocky a prvně jmenovaná značka už stihla představit i úpravy od divizí TRD a Modellista. Nyní přichází s nabídkou individualizace také Daihatsu, pokud byste ale předpokládali, že se toho opět ujme nějaký specialista od Toyoty, jako v případě roadsteru Copen, jste tentokrát vedle, Daihatsu si poradilo vlastními silami.

Sada doplňků se dělí do tří řad – Powerful Style, Sporty Style a Elegance Style a zahrnují toho fakt hodně. V nabídce je lip předního nárazníku, ale i celý přední nárazník v různých verzích, lamely do horní části masky chladiče, ozdobné lišty domečků mlhovek, různé varianty nástavců prahů a zadních nárazníků, zahrádka a specifické designy kol.

A to není všechno, vybírat lze ze spousty barevných kombinací interiérů, podsvícení a řady dekorů, koupit lze dokonce speciální kempingové vybavení a spoustu dalších drobností, rocky tedy lze individualizovat opravdu důkladně, něco takového u japonských aut v Evropě vůbec neznáme. 🙁

Daihatsu Rocky v Japonsku začíná na částce 1.705.000 jenů, je tedy překvapivě o trochu dražší, než Toyota Raize.

Jeden myslel na “Daihatsu Rocky: tovární styling pro dvojče Toyoty Raize

  • ja vam nevim… tyhle zavodacky upravy na terenak… me to prijde divny.

Komentáře nejsou povoleny.