Novinky

Honda S2000: modernizace pro TAS 2020

Honda si příští měsíc na Tokyo Auto Salon připomene dvacáté výročí existence sportovního roadsteru S2000. Ten se představil v Ženevě 1999 a výroba se rozeběhla v srpnu téhož roku, takže je to trošku se zpožděním, ale byl to modelový rok 2000, takže s přivřenýma očima… 😉

Oslavy bohužel nepřinesou novou generaci, ale pouze tuning dvě desítky let starého sporťáku. Divize Honda Access představí S2000 (takhle těžko říci, jestli AP1 nebo AP2), vybavené mimo jiné novým předním nárazníkem, zatmavenými světlomety, přepracovaným naladěním podvozku a moderním audiosystémem. Zatím je k dispozici pouze tento jediný obrázek.

Honda S2000 je v Japonsku kultovní záležitostí a divize Modulo a Honda Access čas od času přijdou s nějakými díly, jimiž lze roadster průběžně modernizovat a udržovat v dobré kondici, může se tedy stát, že vystavený prototyp předznamenává další rozšíření nabídky. Víc asi od Hondy v tuto chvíli čekat nelze, vzhledem k tomu, že momentálně přemýšlí, kde ušetřit, aby mohla investovat do nařízených ekologických nesmyslů.

3 komentáře: „Honda S2000: modernizace pro TAS 2020

  • porad je to pekny…vcelku nadcasovy auto.

    • Souhlas, je to pořád kus.
      Buďme rádi, že jsme tohle mohli zažít. Nečekají nás (přinejmenším v autoprůmyslu) dobré časy, přátelé. Pomalu aby člověk začal sepisovat paměti pro děti a vnoučata. Dědo, co to byla ta K20?

      • bohuzel no… deti to uvidi jen ve starych filmech, jak rvou motory.

Komentáře nejsou povoleny.