Novinky

Nissan představil exponáty pro TAS 2020

Určitě jste si všimli, že automobilové novinky v adventním čase trošku váznou, všichni před svátky dojíždí víceméně setrvačností a chystají se na velký nádech počátkem příštího roku. Toho se rozhodl využít Nissan a už teď představil ve stručnosti všechny své exponáty pro tuningovou výstavu Tokyo Auto Salon, která proběhne v polovině ledna.

Pokud byste čekali zástup kei, budete zklamáni …nebo naopak nadšeni, protože TAS 2020 v podání Nissanu vypadá, jako by žádné trendy zelené techniky a zmenšování snad ani neexistovaly. 😉

Expozici budou dominovat dva sedany Nissan Skyline (Infiniti Q50), ten bílo-černo-zelený se sportovním bodykitem se jmenuje Skyline 400R Sprint, což prozrazuje 400 koní pod kapotou a tedy techniku Infiniti Q50 Red Sport. Docela bych sázel na to, že se v nějaké formě v prodeji na japonském trhu objeví. Naproti tomu hybridní Skyline Deluxe Advanced sází už od pohledu na luxus a vytříbený vzhled, dvoubarevnou karoserii doplňuje dvoubarevný kožený interiér.

Chybět samozřejmě nesmí produkční verze Nissan GT-R50 by Italdesign a také speciální edice modelů GT-R a Fairlady (370Z) k padesátinám. Nebudou chybět úpravy firmy Autech pro MPV modely Elgrand a Serena, tunit se bude též dodávka NV350 Caravan Premium GX Urban Chrome a k vidění bude letošní účastník Super GT třídy GT 500. Dočkají se ovšem i ekologové, prohlédnou si bude možné také závodní verze Leaf Nismo a Note e-Power Nismo S Black Limited.