Novinky

Honda a Mugen oznámily novinky pro Tokyo Auto Salon 2020

Lednový Tokyo Auto salon je nejvýznamnější automobilovou výstavou v Japonsku v sudých letech, kdy se nepořádá Tokyo Motor Show a současně je nejdůležitější akcí v Japonsku zaměřenou na tuning, aftermarket, motorsport a sportovní vozy. Domácí automobilky mu tedy věnují značnou pozornost, Hondu nevyjímaje.

Již dříve oznámila své novinky pro TAS 2020 divize Honda Access, která překvapila zejména úpravou roadsteru S2000 a víme také, že bude k vidění koncept Fit Modulo X. Nyní máme k dispozici kompletní seznam exponátů Hondy i jejího úpravce Mugenu. Bohužel v tuto chvíli zatím nejsou k dispozici všechny fotografie, k aktivitám Hondy na TAS se tedy ještě vrátíme, až budou uvolněny.

Kompletně se nám zatím představil minivan Freed Modulo X, jenž dostal novou masku chladiče, agresivnější nárazníky, nástavce prahů, střešní spoiler a speciální kola. Stejně jako v případě modelu Fit (Jazz) lze očekávat, že se zanedlouho objeví v nabídce divize Modulo.

Honda dále vystaví letošní novinku Vezel Modulo X, modernizovanou JDM verzi modelu Civic ve verzi hatchback i sedan, modernizovaný roadster S660 a supersport NSX v barvě Indy Yellow Pearl. Hned čtyři studie ukáže také Mugen, těšte se na Mugen Fit Prototype, Mugen S660 Concept, N-One Cafe Racer Concept a CR-V Black Edition Custom Concept.