Novinky

Mitsubishi přiveze na TAS 2020 pět konceptů

Také Mitsubishi si dalo pro letošek na účasti na tokijském tuningovém autosalonu TAS záležet – pochlubí se pěti studiemi různých modelů z aktuálního portfolia a to včetně těch, které se u nás prodávají, tak Tři diamanty třeba někoho inspirují. 😉

Eclipse Cross Weekend Explore Specification je SUV s (mimo jiné) zvýšeným off-roadovým podvozkem Air Force Suspension Japan, terénním obutím Toyo Tires Open Country R/T na kolech Rays Team Daytona M9, zahrádkou na střeše a speciální off-roadovou aplikací pro palubní infotainment, napojený na smartphone.

 Mitsubishi Outlander PHEV NERV je speciál, navržený jako záchranné vozidlo pro přírodní a další katastrofy. Je vybaven satelitní komunikační anténou, polepy, koly Crimson Lycan s pneumatikami Toyo Tires Open Country R/T a jeho plug-in hybridní systém pohonu je upraven tak, aby mohl v postižených oblastech dodávat elektřinu potřebným zařízením.

Teď už zabrousím trošku do exotiky. Mitsubishi eK Cross Wild Beast Concept je studie kei krabičky, modifikované v outdoorovém stylu. Má ochranné lemy blatníků, nástavce prahů, stejné terénní pneumatiky jako výše zmíněná dvojice SUV, modifikovaný nárazník, speciální polep s hlavním motivem písmene X a černou střechu se zahrádkou.

A konečně tu máme dvojici minivanů Delica D:5. Verze All Blacks už je japonským fanouškům značky známa – a nejen jim. Sloužila jako asistenční vozidlo pro novozélandský tým při 2019 Rugby World Cup. Kromě příslušné grafiky zaujme ráfky Advan Racing RZⅡ s obutím Yokohama Geolandar X-AT G016. Nejulítlejší kreací je pak zcela jistě Delica D:5 Terry Ito, její tvůrce, japonský televizní producent, kritik a spisovatel navrhl změnu přídě auta, zelený lak karoserie a vybral retro kola MLJ Daytona a plátěné čalounění sedadel.

2 komentáře: „Mitsubishi přiveze na TAS 2020 pět konceptů

  • me se nejak vetsina tech modernich mitsu designove nelibi… jak vam?

    • Outlander už je prostě starý, Eclipse docela ujde a nejlepší je ta úchylná zelená Delica. 😀 I to eK mi přijde fajn, takže s tím asi úplně problém nemám. 😉

Komentáře nejsou povoleny.