Novinky

Liberty Walk LB-ER34 Super Silhouette Skyline: 2000 koní pro pravou Godzillu

Také vám vždycky přišlo, že označení Godzilla je pro Nissan GT-R přece jen trošku nadnesené? Tak teď už to neplatí – respektive v tomto případě to určitě neplatí, na tuhle věc přídomek Godzilla padne jako ulitá. Auto se jmenuje LB-ER34 Super Silhouette Skyline a autora jste určitě poznali nebo odhadli – je jím úpravce Liberty Walk.

LB vytvořilo opravdu wide widebody kit z materiálu „dry carbon“ a nárazníky a kapota jsou tvarově tak překomplikované, že se mi to snad dokonce i líbí, nebo co. 😀 Jinak už ani nevím, co k tomu ještě říct, je to prostě brutus – posuďte sami. Součástí sady jsou límcová kola v racingovém stylu, vzduchový podvozek AirRex a sportovní výfuk.

Liberty Walk překvapili a sáhli tentokrát i po performance úpravách, byť od externího dodavatele. HKS zvětšilo objem šestiválce na 4,3 l a díky dalším úpravám katapultovalo výkon motoru na brutálních 2039 koní! Prostě Godzilla, comprende?

2 komentáře: „Liberty Walk LB-ER34 Super Silhouette Skyline: 2000 koní pro pravou Godzillu

  • bych chtel videt video recenzi, jizdni, okruhovou.. Co to umi s tim bodykitem. Docela me zajima, jestli kdyz na to fakt slapnete, jeslti to vsechno upadne nebo naopak jestli to ma i nejaky aero vlastnosti.

    • Já si jsem jistý, že je to čistě showcar, rychlejší to nebude ani o píď , kdoví, jestli to nebude pomalejší. Prostě auto na efekt. 😉

Komentáře nejsou povoleny.