Tiskové zprávy

Honda oznámila české ceny a technické údaje elektrické Hondy e!

Společnost Honda si dovoluje zveřejnit oficiální informace o ceně elektromobilu Honda e na českém trhu. Honda e je první produkční elektromobil s bateriemi, který Honda v Evropě představila a jedná se o další krok značky směrem k její vizi, že 100% jejích vozů prodaných v Evropě v roce 2022 bude elektrifikovaných.

Ceny modelu v rámci jednotlivých výbav jsou následující:
Honda e: 899 900 Kč včetně DPH
Honda e Advance – 16″: 976 900 Kč včetně DPH
Honda e Advance – 17″: 976 900 včetně DPH

Kompletní ceník k nalezení zde:

Prodej Hondy e bude realizován prostřednictvím vybraných dealerů v místech největšího prodejního potenciálu, v největších městech, pro které je vůz primárně určen. První vozy se u autorizovaných prodejců Hondy očekávají v polovině roku 2020 a dodávky prvním zákazníkům by měly proběhnout od léta 2020.

Model Honda e byl navržen s důrazem na jednoduchý design a účelnost. Vůz je z profilu charakteristický plynulými, elegantními obrysy; uvnitř se nachází digitální přístrojová deska nové generace přes celou šířku vozu. Ta obsahuje pět displejů a propojený informační a zábavní systém. Díky hladce integrované konektivitě a výjimečné jízdní dynamice dokonale odpovídá požadavkům moderního životního stylu ve městě.

4 komentáře: „Honda oznámila české ceny a technické údaje elektrické Hondy e!

  • lol, dívám se, že to váží jako Tesla 3. Tohle je fakt epic fail 😀

    • tesla 1830 Kg, Honda 1530 Kg

    • jo a standard Plus ma 1612 Kg no…

  • Ty jo. Tohle je jiste sen kazdeho dealera 🙂

Komentáře nejsou povoleny.