Novinky

Honda Access: aktivní spoiler a kvanta dalších doplňků pro S660

Doplňková divize Honda Access připravila pro modernizovanou verzi kei roadsteru S660 opravdu úctyhodné množství příslušenství, zahrnující jak stylingové, tak performance úpravy.

Asi nejzajímavějším prvkem výbavy je aktivní zadní spoiler, který se vysouvá zřejmě v závislosti na rychlosti jízdy. Ten lze doplnit o agresivnější přední nárazník, pozměněnou masku chladiče, lehká kola MR-R01, hliníkové víčko nádrže, černá loga značky a modelu nebo polepy na bocích karoserie.

Interiér lze zkrášlit chromovanou hlavicí řadicí páky (použité u verze Modulo), kontrastním prošíváním v bílé nebo červené barvě a s tím související barevné provedení dveřních výplní nebo čalounění sedadel a volantu alcantarou. Zajímavým prvkem výbavy je širokoúhlá zadní kamera, promítající obraz do vnitřního zpětného zrcátka. Mezi zajímavé praktické prvky příslušenství patří odkládací kapsy za sedadly nebo taška na sedadlo spolujezdce. Přikoupit lze i navigaci nebo třeba karbonové dekory.

Sáhnout lze ale také po sportovních úpravách v podobě tlumičů, pružin, brzdových kotoučů a destiček. Jak je vidět, S660 lze individualizovat opravdu důkladně, akorát to téměř jistě bude stát pořádný balík.

Jeden myslel na “Honda Access: aktivní spoiler a kvanta dalších doplňků pro S660

  • nikdy nezapomenou nabidnout lepsi vicko nadrze 🙂 pripadne chladice 🙂

    ne ale jako pekny to je…

Komentáře nejsou povoleny.