Novinky

Prodává se Lexus LFA Paris Hilton. Je dražší, než nový…

Když chcete mít auto, které vlastnila nějaká známá osobnost, je třeba se připravit na to, že bude dražší, než obdobný model po někom obyčejném. Výjimkou není ani Lexus LFA, který vlastnila americká milionářská celebrita Paris Hilton.

V Clevelandu (Ohio) lze nyní koupit bílé LFA, které Paris vlastnila zhruba tři roky, do roku 2014, kdy jej vyměnila za McLaren 650S Spider. Moc si ho asi neužila, protože má i dnes najeto pouze 6325 km – a to už Lexus LFA zvládl změnit majitele, jenž s ním asi také moc nejezdil, s vidinou jeho zhodnocení. Před necelými 10 lety se dal koupit v USA za 375 tisíc dolarů, tenhle Parisin ex ale přijde na 495 900 dolarů.

Takže pokud byste měli z nějakého neznámého důvodu cukání vlastnit něco, čeho si užívala výstřední Paris Hilton, máte šanci spojit příjemné s …příjemným. 🙂 Příznivce japonských aut může navíc těšit také skutečnost, že Paris asi auto měla ráda. Ke třicetinám totiž dostala původně žluté LFA od svého tehdejšího boyfrienda, ale s ním se krátce nato rozešla a auto mu vrátila. Ale následně si koupila LFA svoje.

Teď už nemá ani zmíněného mclarena, momentálně je environmentálně přátelská a jezdí v BMW i8. 😉