Novinky

Hot Wheels: zajímavé japonské novinky pro rok 2020

Edice Fast & Furious už patří ve světě sběratelů autíček Hot Wheels (ale i příležitostných kupujících) ke klasice, určitě máte také doma některý model z této početné série. Takže vás určitě potěší, že se letos chystá další várka a zastoupeny v ní budou i japonské vozy.

Největší novinkou je bezpochyby Honda Civic EG, pátá generace tohoto kompaktního hatchbacku doposud v portfoliu HW autíček chyběla a sběratelé se jí dlouhé roky dožadovali. Půjde o celokovový model série HW Premium Fast Tuners za 5,5 dolaru. Ze stejné série pochází Subaru WRX STI 2016 z The Fate of the Furious a Mazda RX-7 FD z 2 Fast 2 Furious. Tradičně silnou pozici mají v F&F Nissany a letos přibudou S15 Nissan Silvia S15 a Nissan 240SX S14, inspirované filmem FF Tokyo Drift.

V pětipacku FF se navíc objeví Nissan Skyline GT-R Briana O’Connera, takže se máme na co těšit. 🙂 Do prodeje se dostanou v Americe na jaře, takže buďte připraveni prohledávat eBay, u nás si budeme muset počkat a ani tak není jisté, že se do zdejších obchodů dostanou.