Novinky

Honda Civic Type R: speciální edice s díly Mugen k výročí

Letos je pro Civic Type R zajímavý rok. Nejprve byl představen facelift MY2020 a následně také dvě nové verze – civilnější Sport Line a hardcore varianta Limited Edition. A nejen to – na Novém Zélandu slaví dvě stovky prodaných CTR FK8 a při té příležitosti tamní zastoupení připravilo speciální edici Mugen Equipped Type R, která nese komponenty od tuningové firmy Mugen.

Honda Civic Mugen Equipped Type R přináší splitter předního nárazníku, karbonové křídlo a difuzor zadního nárazníku. Pořízením auta za 64.990 novozélandských dolarů (příplatek 6000 dolarů oproti standardní verzi) budoucí majitelé současně získají privilegium k odběru dalších komponentů Mugen, které budou zařazeny do nabídky později.

Pokud by některý z majitelů chtěl na auto úplně všechno, co Mugen v současnosti nabízí v Japonsku, stálo by ho to přibližně 38 000 NZ$, ale to je dost nepravděpodobné. Jo mimochodem – v novozélandské Hondě zřejmě dělají fakt velcí nadšenci, protože si navíc nechají postavit pro propagační účely repliku konceptu Mugen RC20GT. 🙂

2 komentáře: „Honda Civic Type R: speciální edice s díly Mugen k výročí

  • pfuj… to RC20GT vypada jak nejaka vytunena audi…
    Btw: kdy Mugen udela nejakou verzi neceho, kde nebudou jen plasty od nich??

    • Mugen toho technického tuningu moc nedělá – maximálně coilovery, brzdové desky, díly výfuku a vložky sání. Asi to v JPN stačí. Komplexnější úpravy dělá Spoon a další firmy.

Komentáře nejsou povoleny.