Novinky

Toyota Passo Moda Charm: auto pro holky

Toyota uvedla na japonský trh speciální edici malého hatchbacku Passo s označením Charm. Vychází z verze Moda a jak už kombinace označení napovídá, jedná se o limitku, určenou pro ženy. Ty chce nalákat zejména na atraktivní kombinaci barev exteriéru a interiéru, ale nejen na ně. 😉

Toyotu Passo Moda Charm neomylně poznáte podle laku Juicy Pink Metallic, ten však není jedinou barvou v nabídce, pro konzervativnější zákaznice tu jsou ještě další čtyři a každá z nich může mít barevně odlišenou střechu, celkem to tedy dělá 10 variant.

Ty doplňuje černo-bílý interiér s bronzovými doplňky v kombinaci syntetické kůže a tkaniny. Život s autem usnadní zatmavená zadní boční okna, vyhřívané sedadlo řidičky, panoramatický parkovací systém, a čelní sklo se zvýšenou ochranou proti UV záření.

Toyota Passo je vlastně rebadgeované Daihatsu Boon a k pohonu slouží atmosférický litrový tříválec s výkonem 69 koní a točivým momentem 92 Nm, zkombinovaný s CVT a pohonem předních kol, čtyřkolka je za příplatek. Základní cena začíná na 1 617 000 jenů, verze 4×4 přijde nejméně na 1 793 000 jenů.