Nezařazené

Honda NSX: kempovat jde i bez karavanu. :-D

Superauto je snem snad každého, kdo má alespoň trochu rád auta a řízení, jejich cena z nich však dělá pro většinu řidičů nedostupnou metu. A když už se opravdu poštěstí si takový vůz pořídit, nezřídka nezbývá už na žádný další. A i kdyby zbývalo – pokud auto není investice – nechtěli byste z něj asi jen v garáži stírat prach pavím peřím. Budete chtít jezdit. Třeba i na dovolenou se stanem. 😉

Na internetu se objevila videa Acury NSX, kterou její majitel osadil střešním nosičem, na který lze umístit nejen rakev, ale třeba i stan, s nímž auto bude skutečně cestovat. Vlastník se s ním chce cestovat po celých Spojených státech. A aby toho nebylo málo, potáhne za sebou přívěs, vyrobený ze zadní části dalšího NSX. Jen ještě neví, jaká jeho varianta by byla nejlepší.

Sporťáky s koulí (a) nebo střešním nosičem nejsou úplně běžné, ale výjimečné také ne, tu druhou variantu proslavil hlavně švédský závodní lyžař Jon Olsson, jenž nosič na lyže nainstaloval na svá četná lamborghini, já bych asi takovou věc do karoserie superauta nevrtal, na druhou stranu si umím představit jen málo doplňků, které by vyvolaly více pozornosti. A o to nejspíš šlo jak Olssonovi, tak tomuto majiteli NSX s nickem NSXTRA.