Novinky

Toyota Prius: styling ve stylu Ferrari FF

Zatímco Toyota Prius je symbolem zvláštně tvarvaných automobilů s nízkými emisemi, ale také dost nudných přepravníků z bodu A do B, vozy značky Ferrari už nemohou být jeho větším protipólem – jsou krásné, výkonné, rychlé a pokud můžeme věřit zasvěceným, tak i v rámci své kategorie patří k nejzábavnějším. Ale i přesto se japonský úpravce Caesar pokusil skloubit jejich styl pomocí kitu Albermo SP42.

Ten způsobuje, že Toyota Prius zepředu vypadá trochu jako hatchback Ferrari FF a do díky novému nárazníku, zatmaveným předním světlometům, ale také žlutému obdélníkovému logu, na kterém je bůhví co (nějaký pták, dost možná jeřáb), ale vzpínající se koník určitě ne. 😉 Je to překvapivé, ale se zbytkem auta docela dobře ladí. Žluté logo je i na nábojích speciálních černých kol a italský styl autu propůjčuje také pruh s barvami italské trikolóry, jenž se táhne od kapoty až po spodní hranu zadního okna. Zezadu propůjčuje autu sportovnější vzhled difuzor zadního nárazníku.

Ten stojí v Japonsku 78 tisíc jenů, přední pak 108 tisíc jenů, což ani v jednom případě není moc. Ceny ostatních prvků výbavy nejsou momentálně k dispozici.

Jeden myslel na “Toyota Prius: styling ve stylu Ferrari FF

Komentáře nejsou povoleny.