Novinky

Nissan GT-R50: tohle je první vyrobený exemplář, stojí 27 milionů

Nissan společně s designcentrem Italdesign plánoval ukázat první vyrobený kousek limitované edice modelu GT-R50, vytvořený k půlstoletí existence GT-R na ženevském autosalonu, ale výstava se kvůli covidu nekonala, tak se na můžeme nyní podívat na tento model podívat alespoň prostřednictvím fotografií.

Auto dostalo zelinkavou metalízu, design se od předešlých variant liší pouze v drobných detailech. Do tohoto stádia doladili původní projekt Italdesignu stylisté Nissanu v Evropě a USA. Jinak jeho specifikace odpovídá tomu, co byla zveřejněno dříve (viz odkaz níže). Dodatečně byly ještě oznámeny rozměry použitých pneumatik – vpředu jsou namontovány pláště o rozměru 255/35 R21, vzadu 285/30 R21. Každé z padesáti vyrobených aut má baťovskou cenovku 990 000 euro, což je při současném brutálním kurzu téměř 27 milionů korun. Fotogalerii prvního vyrobeného kusu si můžete prohlédnout v závěru článku.

3 komentáře: „Nissan GT-R50: tohle je první vyrobený exemplář, stojí 27 milionů

  • Zrovna tahle barva je hrozná, ale auto je parádní. Jdu se podívat, jestli na zahradě nemám ropný vrt nebo zlatou žílu.

    • Tak dej kdyžtak vědět, pomůžu ti s fáráním 😀

    • me zarovna prekvapilo, ze to vypada docela pekne v tyhle barve…

      Jdu se podivat, jestli nahodou nemam zahradu 🙁

Komentáře nejsou povoleny.