Novinky

Artisan Spirits: agresivní styling pro Toyotu Harrier/Venza

S příchodem crossoveru Toyota Harrier na americký trh pod označením Toyota Venza a tím pádem relativně snadnou dostupností auta prostřednictvím případného individuálního dovozu do Evropy by vás mohlo zajímat, že japonský úpravce Artisan Spirits nabízí pro tento už tak vizuálně atraktivní crossover povedený stylingový kit.

Auto, nesoucí jméno proslulého stíhacího letounu s kolmým startem, vždy sázelo na povedený design ve stylu lexusů a nejnovější generace není výjimkou – rozhodně nepatří k autům, která by potřebovala zachránit nějakým bodykitem. Agresivně pojatá kreace od Artisanu je tedy bonusem navíc, jenž určitě neublížil. 😉

Artisan Spirits připravil zvýraznění bočních kapes v předním nárazníku společně s lipem a tmavou maskou chladiče. Na splitter opticky navazují nástavce prahů a na zadním nárazníku nástavec s difuzorem. Kapota dostala výrazné ventilační otvory, horní hrana zadního okna zase křídlo a druhý, decentnější spoiler se nachází také pod oknem. Harrier dostal také pořádně velká kola (rozměr zatím není znám) a očividně i snížený sportovní podvozek, k němuž zatím nejsou také známy detaily.

Jeden myslel na “Artisan Spirits: agresivní styling pro Toyotu Harrier/Venza

  • jako pekny, ale ty nizkoprofilace dycky na SUVckach vypadaj desne…

Komentáře nejsou povoleny.