Novinky

Nissan Skyline GT-R R34: slušely by mu mrkačky?

Nevím, jak vy, ale já mám spoustu kultovních japonských modelů spojených s výklopnými světlomety, které byly v kurzu zejména v sedmdesátých a osmdesátých letech a v některých případech i nějakou dobu poté – z dlouhého seznamu jmenujme třeba 2000GT, MR2, Supra, RX-7, MX-5, Prelude, NSX …a také celé řada dalších modelů, nepatřících mezi sporťáky. Tomuto trendu se ale povedlo vyhnout jedné z největších japonských ikon – Nissanům Skyline GT-R.

Je to dobře nebo špatně? Slušelo by to R32 nebo R33? A to zjevně trápilo grafika Khizyla Saleema, jenž si dal tu práci a předělal na pop-upy alespoň GT-R R34. Dopadlo to – moc pěkně. 😉 Jak je vidět, našly by uplatnění i dnes, zvlášť v éře denních LED, kdy by nebylo nutné světlomety tak často vyklápět a nezhoršovat tak aerodynamiku. Tomuto skylinu by zamračené mrkačky rozhodně slušely a vzhled auta by pozvedly. Mnohem zajímavější by ale bylo pokusit se o ně u R32, která debutovala na sklonku devadesátek nebo u R33, i když v té době už byly pop-upy out. Autor si také pohrál se zbytkem karoserie, kterou osadil agresivním bodykitem, ale to v tuto chvíli není zase tak důležité.

Tak co mrkačkovému GT-R R34 říkáte? 😉

2 komentáře: „Nissan Skyline GT-R R34: slušely by mu mrkačky?

  • parada, takovy mrkacky by i mohly projit homologaci ne? ze by se jen ojevilo svedlo nebo by byl jen uzky prouzek s DRL. Jako designovy prvek je to dost zajimavy.

    • Jo, autu by to určitě prospělo. 🙂

Komentáře nejsou povoleny.