Novinky

Toyota Harrier: GR doplňky od TRD

Pro Japonsko určený crossover Toyota Harrier, jenž se bude co nevidět prodávat i v Americe jako Toyota Venza, dostal pro modelový rok 2021 stylingový kit od aftermarketové divize TRD (Toyota Racing Development). Aby to nebylo zase tak jednoduché, díly jsou obrandované jako GR (Gazoo Racing), ale nakonec je to vlastně jedno – hlavně že je jsou možnosti individualizace (nebo tuningová scéna, chcete-li 😉 )

Přední nárazník dostal masivní lip a větší boční kapsy, z boku navazují neméně mohutné nástavce prahů, které vzadu přechází do difuzoru se čtveřicí kulatých koncovek výfuku. Na spodní hraně okna pátých dveří se nachází decentní křidélko, v Japonsku samozřejmě nesmí chybět ofuky bočních oken a speciální dvacetipalcová kola.

Sadu doplňují červeno-černé polepy Gazoo Racing na bocích, ale není třeba se omezovat pouze na vzhled. Sáhnout lze ale i po laterálních tlumičích, které si TRD vcelku oblíbilo a nabízí je na kdeco. Ale stejně – nemohu si pomoci, tahle kreace TRD mě moc neoslovila, kdybych si mohl (musel) vybrat, zvolil bych raději vytříbenější kit od japonské tuningové firmy Artisan Spirits.